Кто занимается вязанием, подскажите где вы покупаете все необходимое.
Рукоделие
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22022-01-19 14:39:19
Привет, я так понимаю что вы новичок в таком деле, а может ребенок заинтересовался таким увлечением, так вот для начинания просто советую сначала купить пряжу в магазине УмеюВсе. Такие навыки не сильно быстро даются и как для начинания пряжа будет отличный вариант, ну а потом можно перейти на шерсть - такие изделия просто супер.
Поделиться32022-12-23 18:13:46
Кто занимается вязанием, подскажите где вы покупаете все необходимое.
Все необходимое для вязания в том числе и качественную пряжу покупаю в интернет-магазине Моя Пряжа https://moyapryazha.com/ru/product-catalog-ru у них самый большой выбор и нормальные цены. Доставляют по всей Украине и удобно, что всегда все можно купить в одном месте, рекомендую магазин Моя Пряжа
Поделиться42023-04-24 08:26:28
Вдало от реально буде замовляти саме все онлайн, тому подумайте про таку можливість
Поделиться52023-04-24 08:28:57
Який чудовий вибір для рукоділля є в інтернет-магазині рукоділля carisma! Тут ви знайдете все потрібне для своїх проєктів - від пряжі та тканини до приладдя для вишивання та захоплюючих готових комплектів для рукодільниць. Ми вже не раз замовляли на сайті Carisma і дуже задоволенні. Що дуже важливо, ціни тут є дуже доступними і не кусаються. Я також раджу перевірити сторінку з акціями і розпродажами, щоб знайти ще більші знижки на потрібні речі.
Поделиться62024-01-02 17:11:04
Для шиття де можна тканину узяти?
Поделиться72024-01-02 17:19:50
Доброго дня!
Можна знайти багато цікавих та корисних товарів для рукоділля на сайті Текстиль Контакт.
Тут багато тканин різного типу та кольору, а також є декор, фурнітура, мереживо та стрічки... Всього не перерахувати, бо в наявності на сафті більше 30 тис найменувань товарів.
Але тут й товари для дому, текстиль, одяг. Короче кажучі, магазин великий, всім його раджу.