Привіт. Скажіть, хто вміє міряти тиск тонометром. Справа у тому, що мені треба тонометр купити. Річь недешева, а я не знаю, який краще взяти. Ось і хочу з вами порадитися, який тонометр краще купити.
Тонометр
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-12-20 22:04:47
Ви спочатку вірно сформулювали питания : хто вміє міряти тиск. Це я до того, що вибір тонометра залежить від того, чи вмієте ви міряти ви тиск тонометром чи ні. Ось від цього й треба починати вибір.
Поделиться32021-12-20 22:08:00
Ви спочатку вірно сформулювали питания : хто вміє міряти тиск. Це я до того, що вибір тонометра залежить від того, чи вмієте ви міряти ви тиск тонометром чи ні. Ось від цього й треба починати вибір.
Чесно кажучи, я нічого не зрозуміла. Як пов'язано моє вміння виміряти тиск тонометром від того, який тонометр мені краще вибрати. Мені треба таки тонометр, щоб показував вірно тиск.
Поделиться42021-12-20 22:14:41
Згоден, що головний критерій при виборі тонометра - ще щоб він вірно показував тиск. Але якщо, наприклад, ви не вмієте їм користуватися, то як ви збираєтесь це робити.
Є три види тонометра https://apteka-ds.com.ua/catalog/domash … /tonometry - механічний, автоматичний та напівавтоматичний. Механічним треба навчитися користуватися. Та мати, як мінімум, гарний слух, щоб почути все у навушниках.
А ось автоматичний та напівавтоматичний тонометр сам вам покаже тиск. Але ці тонометрии працюють від батарейок.