Всім доброго дня. Минулого року мою кішку стерелізували. Все було добре, але останній місяць вона почала набирати вагу. Я вже й різні дієти пробував, нічого не допомагає. Підкажіть, може є якийсь спеціальний корм?
Який корм купити кішці?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-25 11:07:18
Вітаю. Три роки тому я зіткнувся з такою самою проблемою. Теж куштував різні дієти, купив їй спеціальне колесо, щоб вона могла бігати в ньому, але це все не дало жодних результатів. Допоміг мені вирішити проблему мій знайомий ветеринар, який порадив спеціальний корм.
Поделиться32023-04-25 11:07:58
Мені знайомі теж казали, щоб я повіз кішку до ветеринара. Але, на жаль, у мене зараз дуже щільний робочий графік і іноді на себе ледве знаходжу час. Ви мені можете сказати, який корм ви купували своїй кішці і де?
Поделиться42023-04-25 11:09:14
Звичайно, допоможу вам. Я купував своїй кішці сухий корм для стерилізованих кішок із зайвою вагою Brit Care Cat GF Sterilized Weight Control. Він містить у собі обліпиху, яка приводить до норми нирки та сечовивідні шляхи. Також є білок, який підтримує м'язову масу. Є дієтичне м'ясо свіжої качки та низький вміст жиру, які допомагають підтримувати нормальну вагу. Купити цей корм для кішки https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/ ви можете в інтернет-магазині зоотоварів MasterZoo. В наявності є й інші види корму, які теж можуть підійти вашій кішечці.