GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Основной форум » Який корм купити кішці?

Який корм купити кішці?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім доброго дня. Минулого року мою кішку стерелізували. Все було добре, але останній місяць вона почала набирати вагу. Я вже й різні дієти пробував, нічого не допомагає. Підкажіть, може є якийсь спеціальний корм?

0

2

Вітаю. Три роки тому я зіткнувся з такою самою проблемою. Теж куштував різні дієти, купив їй спеціальне колесо, щоб вона могла бігати в ньому, але це все не дало жодних результатів. Допоміг мені вирішити проблему мій знайомий ветеринар, який порадив спеціальний корм.

0

3

Мені знайомі теж казали, щоб я повіз кішку до ветеринара. Але, на жаль, у мене зараз дуже щільний робочий графік і іноді на себе ледве знаходжу час. Ви мені можете сказати, який корм ви купували своїй кішці і де?

0

4

Звичайно, допоможу вам. Я купував своїй кішці сухий корм для стерилізованих кішок із зайвою вагою Brit Care Cat GF Sterilized Weight Control. Він містить у собі обліпиху, яка приводить до норми нирки та сечовивідні шляхи. Також є білок, який підтримує м'язову масу. Є дієтичне м'ясо свіжої качки та низький вміст жиру, які допомагають підтримувати нормальну вагу. Купити цей корм для кішки https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/ ви можете в інтернет-магазині зоотоварів MasterZoo. В наявності є й інші види корму, які теж можуть підійти вашій кішечці.
https://masterzoo.ua/content/images/12/400x400l85nn0/sukhiy-korm-dlya-sterelizovannikh-kotiv-iz-zayvou-vagou-brit-care-cat-gf-sterilized-weight-control-2-kg-kachka-i-indichka-36411738119811.webp

0

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Основной форум » Який корм купити кішці?