GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Бизнес » Підкажіть

Підкажіть

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Друзі, мені терміново потрібна ваша консультація та допомога, де саме можна у Полтаві замовити квіти з доставкою по місту? Буду вдячна за будь-які коментарі із цього приводу, тому вирішила написати вам та запитати.

Отредактировано Умора (2023-03-07 12:28:28)

0

2

Знайома ситуація, бо я сама пошуки вела в інтернеті. Ознайомилася з відгуками на сторінках сайтів, перш ніж обрала одну квіткову майстерню для подальшої співпраці. Впевнена, доставка квітів Полтава тут https://lightwood.store/dostavka-kvitiv-poltava  допоможе вам знайти та купити букет мрії для близької людини. Не треба зайвий раз кудись іти, або ж їхати, достатньо сформувати заявку і її розгляне менеджер уже через хвилинку. Мені самій прийшлося блукати по різноманітним сайтам, впевнена – вам треба спочатку усе уважно продивитися, перш ніж купляти квіткові композиції.

0

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Бизнес » Підкажіть