GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Разговоры на любые темы » Де краще купувати корм для собак?

Де краще купувати корм для собак?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Всім доброго вечора. Нещодавно мені сусід подарував не день народження німецьку вівчарку. Хочу купити їй корму для різноманіття. Порадьте мені надійний зоомагазин, куди варто звернутися. Буду вдячний за ваші поради.

0

2

Доброго вечора і вам. Чудовий подарунок зробив вам ваш сусід. Для токого собаки слід обирати тільки якісний корм. Можу вас запропонувати відвідати один інтернет-магазин зоотоварів. Якщо цікаво, пішіть. Залюбки допоможу.

0

3

Так, подарунок чудовий. Я про таку породу собаки давно мріяла. Не хочу купувати їй корм аби де. Підкажіть куди мені варто звернутися? І який саме обрати? У мене поки що немає досвіду в таких купівлях.

0

4

Я вам раджу звернутися до інтернет-магазину зоотоварів MasterZoo. Я своєму псу купую корм тільки тут. Завжди великий асортимент, все якісне і свіже. Ціна помірна. Щодо вибору, я би порекомендував сухий корм для собак усіх порід Savory зі смаком кролика та качки. Він містить в собі необхідну кількість білків. Завдяки комплексу пребіотиків та мінералів зміцнюється імунітет. Не містить штучних ароматизаторів і барвників. Більше вибору корму для собак https://masterzoo.ua/ua/catalog/sobaki/korm-dlya-sobak/  ви можете подивитися на сайті магазину. В наявності безліч чудових варіантів.

0

5

Спасибо за ваши советы.

0

6

Вы посмотрите ассортимент корма для собак в магазине https://naturesprotection.com.ua/ru Там отличный выбор собачьего питания, и вы точно сможете приобрести нужный корм вашему псу. Так же стоит отметить, что корм качественный и сделан из самых качественных ингредиентов, и это самое главное, что что стоит учитывать при покупке. Так как животные заслуживают хорошего и полезного питания. 

0

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Разговоры на любые темы » Де краще купувати корм для собак?