GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Основной форум » Потрібні торгові ваги

Потрібні торгові ваги

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Шукаю якісні та не дуже дорогі торгові ваги із акумулятором. Найкраще, якщо це буде український виробник, оскільки обслуговування та ремонт в такому випадку будуть обходитися значно дешевше.

0

2

Знаю одного непоганого українського виробника вагового обладнання, це Ваги Аксіс. Це львівська компанія, яка працює на даному ринку доволі таки давно. Так що можете звернутися до них. Вони пропонують ваги торгові із різними характеристиками https://vagi-axis.ua/uk/category/torgovye-magazinnye/ . Крім того, на велику кількість товарів у них зараз діють знижки, так що поспішіть купити.

0

3

Це саме те, що я шукаю. Зараз подивлюся ціни, адже не хочеться переплачувати. Я в принципі орієнтуюся, скільки мають коштувати ваги із певними характеристиками. Тому обов'язково перегляну весь асортимент.

0

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Основной форум » Потрібні торгові ваги