GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Бизнес » Підкажіть

Підкажіть

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Закортіло написати вам та проконсультуватися, де саме можна вже найближчого часу почитати про пам’ятки різних міст нашої країни? Буду вдячна за коментарі і тому, вирішила написати, щоб почитати ваші коментарі вже найближчого часу.

0

2

Привіт. Я пошуки вела в інтернеті, не змогла пройти повз ваше повідомлення і тому, мені потрібно було відписатися та проконсультувати вас онлайн. Раджу вже через хвилинку ознайомитися з інформацією, тут можна почитати цікаві статті, а вже потім планувати, куди саме їхати та у який місяць. Силки краще на такі сайти собі кидати у закладки, щоб не прийшлося знову відправлятися на пошуки в інтернеті. І вам раджу не поспішати, уважно усе продивитися, та задати питання якщо вони виникнуть. Наша країна надзвичайно гарна, у кожному місті є свої пам’ятки.

0

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Бизнес » Підкажіть