GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Всяко-разно » Рідина для под системи

Рідина для под системи

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Підкажіть, чи можна купувати рідину для под системи не від того виробника, який виготовив електронну сигарету? Чомусь мені видається, що дана рідина має не достатньо насичений смак.

0

2

Я купую рідини для под систем від різних виробників тут https://vapehub.org/ridyny . Вже багато разів заправляла свою електронну сигарету і все нормально. Думаю, що там немає різниці стосовно цього. Я пробувала різних виробників, бо як ви підмітили, там різна насиченість смаку. Да і той самий смак у різних виробників можу бути іншим. Тому купуйте сміливо. Хоча для певності можете запитати у консультантів магазину.

Отредактировано Nionila (2023-01-12 21:28:02)

0

3

Напевне справді краще запитати у консультантів. Хоча вони не завжди дадуть вірну інформацію, так, будуть виходити із положення. І сумніваюся, що скажуть, що можна інший виробник. Типу, купіть вейп від іншого виробника і беріть їхні заправки.

0

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Всяко-разно » Рідина для под системи