GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Разговоры на любые темы » Де замовити якісні крауди посилання?

Де замовити якісні крауди посилання?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Вітання! Хлопці, підкажіть, де можна замовити якісні крауди посилання, такі щоб дійсно просували, інтернет магазин у мене просто взагалі дуже погано просунутий.

0

2

Головне в цьому етапі добре інвестуватися, тому що якщо будете шкодувати гроші, тоді нічого путнього і не вийде, просто грошей витратите та отримаєте дуже поганий підсумок.

0

3

Зрозуміло, що потрібно платити добре, а інакше дійсно, просто спостерігатиму за цими посиланнями і розуміти що це все взагалі повна фігня і просто засмутюся.

0

4

Klqrov написал(а):

Вітання! Хлопці, підкажіть, де можна замовити якісні крауди посилання, такі щоб дійсно просували, інтернет магазин у мене просто взагалі дуже погано просунутий.

Я можу сказати, що це все робиться не відразу, робиться просто в наріст, та й зрозуміло, що посилання повинні входити в індекс, також все залежить від майданчиків, які вони взагалі за параметрами.

Особисто мені доводилося замовляти в одному сервісі якісні крауд посилання https://crowdlinks.store/ua/ Завдання давав і ТЗ розробляв самостійно, загалом за цінником не так вже й дорого, а вийшло дуже добре, тому радити однозначно можу, спробуйте і замовляйте, я зазвичай посилань 60 на місяць замовлю і для мого магазину нормально.

https://i.postimg.cc/44HQL60c/1.jpg

0

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Разговоры на любые темы » Де замовити якісні крауди посилання?