Вітання! Хлопці, підкажіть, де можна замовити якісні крауди посилання, такі щоб дійсно просували, інтернет магазин у мене просто взагалі дуже погано просунутий.
Де замовити якісні крауди посилання?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-03 17:59:48
Головне в цьому етапі добре інвестуватися, тому що якщо будете шкодувати гроші, тоді нічого путнього і не вийде, просто грошей витратите та отримаєте дуже поганий підсумок.
Поделиться32023-01-03 18:00:30
Зрозуміло, що потрібно платити добре, а інакше дійсно, просто спостерігатиму за цими посиланнями і розуміти що це все взагалі повна фігня і просто засмутюся.
Поделиться42023-01-03 18:01:16
Вітання! Хлопці, підкажіть, де можна замовити якісні крауди посилання, такі щоб дійсно просували, інтернет магазин у мене просто взагалі дуже погано просунутий.
Я можу сказати, що це все робиться не відразу, робиться просто в наріст, та й зрозуміло, що посилання повинні входити в індекс, також все залежить від майданчиків, які вони взагалі за параметрами.
Особисто мені доводилося замовляти в одному сервісі якісні крауд посилання https://crowdlinks.store/ua/ Завдання давав і ТЗ розробляв самостійно, загалом за цінником не так вже й дорого, а вийшло дуже добре, тому радити однозначно можу, спробуйте і замовляйте, я зазвичай посилань 60 на місяць замовлю і для мого магазину нормально.