GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Разговоры на любые темы » Запуск цеху з переробки олії

Запуск цеху з переробки олії

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хочемо запустити цех з переробки рослинної олії і необхідне спеціальне обладнання для цього процесу. Скажіть, яке обладнання необхідно для лінії пресування і де таке обладнання замовити?

0

2

Мені здається, що таке обладнання краще дивитися на зарубіжних компаній, наприклад німецького виробництва, воно вважається, більш якісним, надійним з високою продуктивністю

0

3

Я думаю, що не на цьому форумі Ви задаєте питання. Вам потрібно йти на якийсь спеціалізований, там вам зможуть допомогти порадою фахівці різного рівня. Або ж звертатися в компанії які виготовляють обладнання масложирової промисловості.

0

4

Я вам раджу звернутися в Чернігівську компанію" Тан " вони вже багато років займаються виробництвом обладнання для видобутку і переробки рослинної олії. Обладнання якісне виготовлене за всіма нормами і стандартами. При необхъодимости зв'яжіться з ними для консультації запуску лынії прессування https://tan.com.ua/technology/liniya-presuvannya/

0

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Разговоры на любые темы » Запуск цеху з переробки олії