Народ, хто в темі, скажіть як правильно вибрати бронежилети для хлопців на фронт? Ми не так давно почали займатися збором грошей і допомагати нашій армії як можемо. Зараз прийшов запит на бронежилети, питання як їх правильно вибрати і у яких компаній краще робити замовлення
Вибір бронежилета
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22022-09-30 13:28:37
Я думаю, що потрібно купувати такі речі тільки у перевірених постачальників. Бронежилети важливо придбати якісні, високого класу, щоб вони дійсно могли захистити солдатів від куль і осколків.
Поделиться32022-09-30 13:35:50
Існують кілька класів захисту бронеплит, якщо ви берете на фронт, то необхідно брати 4 або 5 класу. Також дізнаватися у продавця чи є сертифікати якості і чи пройшли бронеплити спеціальні випробування.
Поделиться42022-09-30 13:43:05
Я вам раджу звернутися в компанію Арсенал Патріота, у них є в наявність різний захисний товар, ви можете придбати бронеплити різних розмірів і різного класу захисту, також можна вибрати жилет-чохол, бічні бронеплити та іншу амуніцію. Вся продукція що є в наявності має сертифікати. Якщо виникнуть питання з вибором потрібно зв'язатися з менеджерами і Вам проконсультують
Поделиться62022-12-06 21:37:34
Чув, що багато броників не затримують пуль, дуже шкода що в такий час хтось наживається на чиїхось життях