GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Цілющі коди

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Я завжди був скептично налаштований на альтернативні методи лікування, але зараз відчуваю, що варто спробувати щось нове. Не підкажете, де знайти блоги про цілющі коди? Де можна дізнатися більше про те, як вони працюють і чи допоможуть мені?

0

2

Коли я вперше почув про лікувальні коди від хвороб, я трохи сумнівався в їхній ефективності. Але, прочитавши докладну статтю в блозі здоров'я про цілющі коди, білу магію безкоштовно http://health.net.ua/?page_id=204 то впевнився, наскільки це може бути корисним. Плюс у тому, що це простий та доступний спосіб допомогти своєму організму. Я почав використовувати деякі з них як свого роду терапію для розуму та тіла. В матеріалі детально описана інформація, яка допомагає покращити життя та змінити його у кращу сторону.

0