GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Основной форум » Аксесуари для авто

Аксесуари для авто

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

У мене новенький автомобіль, і я хочу придбати килимки, щоб зберегти чистоту в салоні. Де краще замовити килимки, щоб вони добре поєднувалися з інтер'єром і були легкі у догляді?

0

2

Ніколи раніше не замислювався про необхідність килимків для автомобіля, доки не потрапив у неприємну ситуацію із пролитим напоєм у салоні. Саме тоді усвідомив, що моя машина потребує додаткового захисту. Після проведеного дослідження ринку автоаксесуарів, я вирішив замовити килимки із високоякісного гумового матеріалу в праймавто тут адекватні ціни і зручний каталог. Ці килимки виявилися ідеальним рішенням для моїх потреб. Вони легко миються і швидко сохнуть, не дозволяючи волозі проникнути у підлогу салону.

0

3

Я хочу собі в машину купити гарний переносний автохолодильник. Що порадите?

0

4

Вейс написал(а):

Я хочу собі в машину купити гарний переносний автохолодильник. Що порадите?

Ми зовсім недавно придбали  через інтернет-магазин Lodka5 портативний автохолодильник https://lodka5.com.ua/ua/holodilniki-portativnye/ Абсолютно захоплені його функціональністю та якістю! Наш автохолодильник виявився дуже практичним. Він не тільки швидко охолоджує продукти, а й легко переноситься завдяки вбудованої ручці. Також важливою перевагою є його компактні розміри, завдяки яким він без проблем поміщається в багажник або салон автомобіля. Загалом, ми дуже радимо звертатися до Lodka5 за такими покупками, адже вони пропонують високоякісні товари та швидку доставку.
https://lodka5.com.ua/image/cache/catalog/easyphoto/13407/avtoholodilnik-alpicool-t50-1-jpg-2-300x300watermark.webp

0

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Основной форум » Аксесуари для авто