Колеги, я розглядаю можливість оновлення рецепції у нашому офісі. Мене цікавить, чи хтось з вас має досвід у замовленні дизайнерської рецепції для офісу? Які особливості і поради ви можете поділитися? Дуже важливо, щоб вона була стильною і функціональною. Чекаю на ваші рекомендації і відгуки. Дякую!
Дизайнерська рецепція для офісу
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-09-01 19:25:54
Привіт! Зверніть увагу на компанію Smart Space. Вони спеціалізуються на меблях під замовлення, включаючи офісні рецепції. Вони мають багатий досвід і надають індивідуальний підхід до кожного проекту.
Поделиться32023-09-01 19:30:58
Привіт! Є певний досвід в облаштування рецепції. Щодо матеріалів, популярність здебільшого залежить від стилю офісу, але акрил, скло та метал часто використовуються для сучасних дизайнів.
Поделиться42023-09-01 19:45:00
Колеги, я розглядаю можливість оновлення рецепції у нашому офісі. Мене цікавить, чи хтось з вас має досвід у замовленні дизайнерської рецепції для офісу? Які особливості і поради ви можете поділитися? Дуже важливо, щоб вона була стильною і функціональною. Чекаю на ваші рекомендації і відгуки. Дякую!
Привіт! Додам до попереднього відповіді, що важливо також обрати правильні кольори та елементи декору для рецепції. Кольори можуть відображати вашу брендову ідентичність та створювати позитивний перший враження на ваших гостей. Я хотів би зі свого досвіду рекомендувати компанію Smart Space, яка спеціалізується на дизайні та виготовленні меблів під замовлення для офісів.
Вони мають багатий досвід і можуть створити унікальну і можливо навіть дизайнерську рецепцію , відповідну вашим потребам. Якщо цікавить більше інформації про компанію Smart Space, зайдіть на їх сайт, почитайте про послуги. Там, до речі, дуже зручна форма для зворотнього зв'язку.