GISMETEO: Погода по г.Одесса
ВНИМАНИЕ!!!АКЦИЯ!Только до 31 декабря 2009 г принимаем заявки на размещение Вашего баннера,мы совершенно бесплатно разместим Ваш баннер на самом видном месте,баннер будет размещён до 1 февраля 2010 г.Проводим набор модераторов на наш форум,будем рады Вам предложить размещение Вашего баннера бесплатно.С ув. администрация сайта "ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ"

ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Бизнес » Програма для керування замовленнями

Програма для керування замовленнями

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

У мене свій інтернет магазин товарів із Європи. Завдяки налагодженню співпраці із європейськими партнерами зараз маю великий асортимент товарів, відповідно, кількість замовлень значно зросла. Хочу автоматизувати процес управління замовленнями, щоб нічого не пропустити. Підкажіть хороші програми.

0

2

Для ефективного управління замовленнями раджу використовувати програму RemOnline  https://remonline.ua/features/order-management/ . Вона дозволяє автоматизувати весь цикл замовлення, починаючи від заявки клієнта і закінчуючи доставкою, і навіть повторним візитом. Ви будете мати єдину базу заявок, навіть якщо у вас є декілька каналів подачі замовлень. Кожне замовлення буде мати стрічку подій, де ви зможете відслідкувати його виконання. Заходьте на сайт та спробуйте безкоштовно протестити дану програму.

0

3

За вашим описом це саме те, що мені потрібне. Зараз спробую як ви радите безкоштовно протестувати, можливо знайду там ще якісь функції. Одним словом, дякую за рекомендацію! Я нею скористаюся.

0

Вы здесь » ЧИСТО ОДЕССКИЙ ФОРУМ » Бизнес » Програма для керування замовленнями