Де я можу замовити бандаж на зап'ясті руки? Мені потрібен бандаж для променезап'ясткового суглоба, буду радий за рекомендації та підказки. В яких інтернет-магазинах, можна такі придбати?
Бандаж на зап'ясті руки!
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22022-09-02 14:42:00
Ви повинні розуміти, що бандаж захищає суглоби від травм і надмірних навантажень. А так особливо він не лікує, ще його використовують в період реабілітації, після операції. Він дозволяє знизити навантаження на травмовану ділянку.
Поделиться32022-09-02 14:42:25
Я використовував ортопедичний бандаж для зниження навантаження і швидкому загоєнню тканин зв'язок і м'язів після операції. Тому можу сказати з упевненістю що бандаж-це дуже класна штука.
Поделиться42022-09-02 14:45:46
Я використовував ортопедичний бандаж для зниження навантаження і швидкому загоєнню тканин зв'язок і м'язів після операції. Тому можу сказати з упевненістю що бандаж-це дуже класна штука.
Всім привіт. Я використовую бандаж для рук https://www.medtechnika.com.ua/ua/bandazhi-dlia-ruk/ за рекомендацією лікаря, вже другий місяць, так як у мене після падіння був вивих плечового суглоба і розтягнення зв'язок.
Цей спеціальний лімітуючий бандаж обмежує рухливість постраждалої ділянки руки і сприяє швидкому відновленню його функцій. Бандажі для рук купував в інтернет-магазині» Рідні Медтехніка", там великий асортимент і я зміг підібрати відповідний бандаж за ступенем фіксації і ціною.
Поделиться52023-05-03 11:19:57
Спасибо, что подсказали.
Поделиться62023-05-03 12:11:24
Пользовалась услугами сервисного центра "iMASTER " и осталась очень довольна. Как всегда, в неожиданный момент сломалась бытовая техника и мне знакомые посоветовали обратиться в этот сервисный центр. Починили все очень быстро, качественно и еще это обошлось мне не большой сумой. В общем, большое спасибо. Буду теперь всегда к ним обращаться. И вам рекомендую! Тем более, что их услуги есть почти в каждом городе Сервисный центр "IMASTER"